Tietoa meistä

favicon

Henkilöstö

Erityisosaamisena terveys, liike ja toimintakyky

Yrityksessämme työskentelee kaksi fysioterapeuttia ja kuntohoitaja. Ammattitaitoinen henkilöstömme täydentää osaamistaan jatkuvasti erilaisilla koulutuksilla. Kysy lisätietoja, jos haluat tietää erityisosaamisestamme! 

Fysioterapia Mira Oikarinen on Fysios Mehiläisen ja Suomen Terveystalo Oy:n sopimuskumppani.

Mira Oikarinen

Fysioterapeutti AMK, työfysioterapeutti, lymfaterapeutti

Fysioterapia, työfysioterapia, lantionpohjan fysioterapia, geriatrinen kuntoutus, akupunktio, vaikeavammaisten kuntoutus, leikkausten jälkeinen kuntoutus

Tervetuloa kotisivuilleni! Olen Mira, fysioterapeutti ja kolmen ihanan lapsen äiti. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen hyvinvoinnista ja siitä, miten voi auttaa muita saavuttamaan terveen ja aktiivisen elämäntavan. 
Fysioterapia on intohimoni, ja olen tehnyt tätä työtä jo usean vuosikymmenen ajan. Autan ihmisiä erilaisten vaivojen, kipujen tai vammojen hoidossa ja kuntoutuksessa. Pyrin luomaan kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen hoitosuunnitelman jokaiselle asiakkaalleni, jotta he voivat palata mahdollisimman nopeasti takaisin aktiiviseen ja kivuttomaan arkeen. 

Vaikka työ fysioterapeuttina viekin suuren osan ajastani, niin vapaa-ajallani löydän iloa ja tasapainoa perheeni sekä koiraharrastuksen kautta. Pelastuskoiratoiminta ja Vapepassa toimiminen ovat minulle hyvää vastapainoa työlle, se auttaa minua pysymään aktiivisena ja energisenä. 

Lisäksi olen aktiivinen järjestötoiminnassa, sillä uskon vahvasti siihen, että yhdessä voimme saavuttaa enemmän. Hyrynsalmen MLL:n ja Kisa-Siskot ry:n toiminta edistää aikuisten ja lasten liikkumista ja aktiivinen kerhotoiminta ja tapahtumat perheille tuovat näille pienille kylille toimintaa ja lisäävät yhteisöllisyyttä. 

Toivon, että löydät näiltä kotisivuilta tarvitsemasi tiedon fysioterapiasta ja meidän osaamisestamme sekä palveluistamme. Jos sinulla herää kysymyksiä tai tarvitset apua, olen aina valmis auttamaan. Yhdessä voimme saavuttaa paremman terveyden ja hyvinvoinnin!

Joni Lassila

Fysioterapeutti AMK

Fysioterapia, geriatrinen kuntoutus, leikkausten jälkeinen kuntoutus, tuki- ja liikuntaelin vaivat, kuntosaliohjaus

Hei, olen Joni ja koulutukseltani liikunnanohjaaja ja fysioterapeutti. Kiinnostuksenkohteeni fysioterapiassa ovat neurologinen ja tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia. Harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta kuntosaliharjoittelusta pallopeleihin. Lisäksi tykkään liikkua luonnossa eräillen. Olen sosiaalinen, huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä ihminen, jolle uuden oppiminen ja asioiden selvittäminen on tärkeää. 

Tapani Heikkinen

Kuntohoitaja

Veteraanikuntoutus, geriatrinen kuntoutus, hieronta.

Tervehdys! Olen Tapani, ja minulla on vankka kokemus kuntohoitajana. Nautin työskentelystä ihmisten kanssa auttaakseni heitä saavuttamaan paremman kunnon ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Tämä on minulle tärkeää ja tavoitteeni onkin olla tukenasi matkallasi kohti terveempää elämää.

Kun en ole työssäni, minut löytää usein luonnosta, joka on minulle inspiraation lähde. Rakastan retkeilyä ja seikkailuja, ja nämä hetket ulkona ovat minulle tärkeitä. Luonto tarjoaa voimaa ja rauhaa, ja se heijastuu myös työssäni, kun autan ihmisiä löytämään tasapainoa kehonsa ja mielensä välillä.

favicon
Fysioterapia Mira Oikarinen
Scroll to Top